praktische informatie

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Na het eerste contact via de telefoon of e-mail maken we een afspraak voor een gesprek om persoonlijk met elkaar kennis te maken. In dit verkennende gesprek onderzoeken we je coachvraag. Waar zit je mee? Waar wil je aan werken? Wat zou je willen bereiken, waar verlang je naar? Ik vertel je over mijn globale werkwijze en wat je van mij mag verwachten. Besluiten we om samen aan de slag te gaan, dan stel ik een coachtraject voor om jouw doel te bereiken (verwachte aantal sessies, evaluatiemomenten, verwachte kosten). Daarbij ga ik uit van het principe: ‘zo kort als mogelijk, zo lang als nodig.’ Mocht tijdens het traject blijken dat er meer of minder sessies nodig zijn, dan stellen we dat flexibel bij. Eenmalige sessies zijn ook mogelijk.

We maken direct een vervolgafspraak. Als daar ruimte voor is in jouw en mijn agenda, is het ook mogelijk om de eerste coachsessie er meteen aan vast te koppelen.

Het intake/kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Tarieven

  • intake/kennismaking                          30 minuten            gratis
  • coachsessie particulieren                  60 minuten            € 60,- (incl. btw)
  • coachsessie bedrijven                        60 minuten            € 60,- (excl. btw)
  • relatiecoaching met 2 personen      90 minuten            € 100,- (incl. btw)
  • relatiecoaching bedrijven                  90 minuten           € 100,- (excl. btw)

Mocht je een afspraak willen verzetten, geen probleem. Als je me dat minimaal 24 uur van te voren laat weten, zijn daar geen kosten aan verbonden. Bij annulering binnen 24 uur breng ik de sessie in rekening.

Frequentie

De gesprekken vinden gemiddeld eens per twee weken plaats. Heb je behoefte aan vaker contact dan kan dat natuurlijk. En heb je vragen of zit je ergens mee, dan mag je me natuurlijk altijd bellen of mailen.

Waar zijn de coachgesprekken?

Praktijkruimte. Onze gesprekken vinden in principe plaats in mijn praktijkruimte aan de Ida Hoeve 31 in Gouda. Soms praten we al wandelend in een groene omgeving.

Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Coaching op locatie kan ook. Ik breng dan wel reiskosten (€ 0,19 per kilometer) en reistijd (€ 30,- per uur) in rekening.

 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten om samen met jou je eigen antwoorden te vinden op levensvragen.

‘The first and most important person you must believe in is yourself.’– Toni Sorenson

Jolanda Bouman

Ida hoeve 31, Gouda
bel : 06 5150 7273
mail : info@castaneacoaching.nl